Luffe 14 uger
Luffe 14 uger

Start et nyt eventyr

Vi har fra den. 1/3-2014 fået godkendt kennel mærke.

KennelBasakk..:-)

Vi er en lille familie på 3, der bor i en lille landsby syd for Herning. Vi bor i et hus med en skøn indhegnet gårdhave, med plads til vores 4 piger.

Vi har haft 8 kuld hvalpe siden 2013 ,vi har ca.2 kuld om året. L-A-B-C-D-E-F-G kuld. Vi alle elsker, og går højt op i vores kuld og hvalpe her hos os. Det første kuld var et L - kuld, da vi havde planlagt at beholde en pige fra dette kuld. Det blev til 3 piger, så vi kunne rigtig vælge. Lilja var den mindste og vi kunne meget hurtigt se at hun ville passe godt ind i vores familie. Det andet kuld kom til at hedde A - kuldet. Vi fik 2 piger og 2 drenge. Alma,Ajo,Alvin og Ali. Det var et meget sjovt kuld. De var meget forskellige, både i farverne og deres personlighed:-)). Lilja fik så det 3 kuld, B - kuldet, og der kom 3 piger og 1 dreng: Bailey,Bertha, Bella, og Bibbie. De lignede hinanden, helt vildt meget. De var Black and Tan alle 4, og også på det personlige plan, lignede de hinanden. Sommeren 2014 blev vi velsignet med 7+4 super skønne hvalpe. Lilja fik 7 hvalpe i slutningen af april. C-kildet, Cleo,Chilli,Carla og drengene Cæcar,Crisco,Carlos og Calle. En uge efter kom så Laura´s 4 skønne hvalpe til verden. Der kom 2 piger og 2 drenge. D-kuldet. Dina,Diva,Django og store Dextor. Hele sommeren havde vi meget at se til. Det var en stor oplevelse at se de mange hvalpe vokse op, og de havde stor glæde af hinanden. Alle 11 hvalpe kom ud til nogle skønne familier. Helt op til nordjylland, fyn og sågar 2 piger over til København og en til Samsø..

Den 12/11-2015 fik vi 3 skønne hvalpe 2 piger og 1 dreng. Desværre overlevede den første pige ikke ( lille my R.I.P ) Elias og Enja er født af Laura og Gustav.

Vi planlægger kuld med Lilja / Kenzo her august måned 2016... Vi forventer hvalpe omkring 1/10-2016. Fremover vil vi have ca. 2 kuld om året:-) Hvalpene kom d. 30/9-16. Vi fik 3 piger og 3 drenge..Fie,Flora,Luna og Felix,Fillip og Frodo :-)

Vi har beholdt en super skøn pige fra Lilja og Kenzo ( Basakk´s Luna) og købt en af Liljas tidligere hvalpe ( Basakk´s Cleo`s)  hvalp. Hun hedder Ariel Lea og er en hvid/rød party coulor. Luna og Lea bliver vores kommende avls tæver om 1 1/2 til 2 år når de har været udstillet og blevet avlsgodkendt hos DHL .-) Vi glæder os alle til at komme igang med udstillinger igen :-) 

D.9/6-2017 blev vi velsignet med vores G-kuld. Lilja og Kenzo er forældre til de 3 skønne hvalpe. De kom en uge senere til verden, da Lilja lod vente på sig. Det blev til et planlagt kejsersnit af vores dyrlæge i Herning. De små ville IKKE ud, så vi måtte hjælpe lidt til :-) Der kom 2 drenge og en pige: Gerhart,Geo og Gabi..Super skønne harmoniske hvalpe..

Den. 30/9-2017, blev Lea og Luna avlskåret med meget flotte udtalelser.. Lea blev også BIR - Bedst i rasen :-) 

Vi venter hvalpe omkring d.18/8-2018, med Luna og Ming :-) De kom allerede d. 13/8-18. 5 smukke hvalpe, 3 piger og 2 drenge. 2 røde piger 1 sort m. hvidt pige og 2 sort/hvide party couler.. Det er vores H - kuld og de kommer til at hedde :: Holly, Hilda,Hope og Harry og Happy :-) Luna klarede det super godt. Det er hendes første kuld. Den første tæve var lidt svær at få ud, da hun lå forkert, med numsen først. Så Luna kom med nogle meget høje lyde. de næste 4´er kom uden nogen form for problemer :-) Luna er bare for sej..

Vi er blevet beriget med vores I - kuld , 6 smukke hvalpe.. 3 piger og 3 drenge :-)

D.17/11-2018 de vil være klar til ny familie fra d. 12/1-2019 . Mor Lea som er 2 år, det er hendes første kuld :-) Miku er den erfarende herre, fra nord jylland...:-) Lea blev incemeneret med Miku, da Miku er en lille mand og Lea er en srørre lhasa apso.. Fødslen gik godt. Det var jo første gangs fødsel, så den første hvalp ( Isak ) var lidt hårdt for Lea.. Det gjorde ret ondt på hende. Vægten på hvalpene lå fra 148 - 214 gram. i dag 2 uger gammel ligger de fra 380 - 665 gram.:-) så de vokser vildt godt. Men lea er også en rigtig rigtig god mor, med masser af dejlig mælk... Vores 6 smukke hvalpe hedder.. Isak,Idefix,Immanuel,Ida,Ina og Issa.. 

2019, der er  allerede sket meget. Laura på 8 1/2 og Lilja på 6 1/2 år, er blevet steriliseret ,og vi har fået vores nye avls han" Luffe". Luffe er født d. 6/ 11- 2018 og med DKK stamtavle. Han skal til sin første udstilling d. 16/2-19 og igen d. 23/3-19. Vi glæder os rigtig meget til at se, hvordan han vil udvikle sig, om han bliver en helt fantastisk avls hund.. Som han er nu, ser det  meget lovende ud. Luffe har et helt fantastisk sind, en rigtig glad dreng og masser af gå på mod :-) Vi sætter snart nogle billeder ind af ham...


.